Qui som

Som un centre de dia privat, amb característiques de SAIARs (centre de Serveis d’Àmbit Rural) de conformitat pel que fa la normativa autonòmica respecte en la matèria, amb la intenció de realitzar els tràmits i gestions pertinents per tal de ser un centre col.laborador de la Generalitat de Catalunya.

La nostra empresa prestarà serveis bàsics, essencials i necessaris per el desenvolupament de la vida quotidiana de qualsevol persona de la tercera edat, però sobretot per aquelles que per varies circumstàncies no poden valdre’s per elles mateixes, i requereixen d’ajuda en determinats moments de la vida diària, sempre centrats en el model d’atenció a la persona.

Els 4 vents centre fotografia interior
Els 4 vents centre fotografia interior

La finalitat de la prestació d’aquest servei és mantenir les persones de la tercera edat en el seu medi i per tant, en el seu ambient el major temps possible envoltades dels seus éssers estimats i les seves amistats, a prop dels seus domicilis.

Per tant, serà una empresa dedicada afavorir i millorar la qualitat de vida dels nostres majors creant un pla d’atenció individualitzada per a cada un dels nostres usuaris/es.

Constarà d’11 persones en plantilla, un cop arribat el seu punt màxim d’usuaris, i es dirigirà, sobretot al sector de persones grans o dependents, amb la peculiaritat que constarà amb una estructura general interna.

Per la prestació d’aquests serveis serà fonamental la feina qualificada del personal tant com la seva professionalitat, així com el tracte humà, que serà transmès als usuaris/es i a les famílies del nostre centre de dia, ja que aquests seran els millors venedors del bon saber fer de la nostre empresa.

Els 4 vents centre fotografia interior

Novetats i actualitat

Centre de dia Els 4 Vents

Descarrega el nostre pamflet informatiu

Els 4 Vents - Façana principal centre
Necessites més informació?

Contacta'ns

Envia'ns els teus dubtes a través del següent formulari de contacte o, si prefereixes, per telèfon.

Adreça

C/ Llevant s/n
Sant Pere Molanta (Olérdola)

Correu electrònic

info@els4vents.cat

Telèfon de contacte

656 673 719

    De conformitat amb el Reglament d'UE 2016/679 i la LOPDGDD 3/2018, s'informa que les seves dades personals seran tractats de manera confidencial. La finalitat de les dades aquí informades seran utilitzades per a donar resposta, de forma personalitzada i individualitzada, a les sol·licituds d'informació i contactes sol·licitats. Pot exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició enviant un correu a info@els4vents.cat. Pot consultar més informació en la nostra pàgina de Política de Privacitat.