Avís legal

Aquest és l’Avís Legal i Termes i Condicions d’ús que s’apliquen al lloc web amb el domini www.els4vents.cat. El lloc web és propietat de el Centre de Dia els 4 Vents S.L (d’ara endavant, «Els 4 vents»), amb NIF B72550510 i amb seu social a C/Llevant s/n, 08799 Sant Pere Molanta (Olèrdola).

Li informem que en fer servir el nostre web, mostra la seva conformitat amb l’Avís Legal i els Termes i Condicions d’ús. Si no està d’acord, li preguem que s’abstingui de fer servir el nostre lloc web www.els4vents.cat.

Els 4 vents es reserva el dret de modificar l’Avís Legal i els Termes i Condicions en qualsevol moment. Per tant, és responsabilitat de l’usuari revisar el nostre Avís legal periòdicament. En conseqüència,  l’ús continuat del lloc després de les modificacions implica l’acceptació d’aquests textos legals.

Identificació Titularitat

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, a continuació s’exposa les dades identificatives del titular:

  • Titular:Centre de dia els 4 Vents, S.L
  • NIF: B72550510
  • Inscrita en el Registre d’Entitats, Serveis i Establiments Socials: amb el número E05665
  • Domicili: C/Llevant s/n, 08799 Sant Pere Molanta (Olèrdola)
  • Correu electrònic: info@els4vents.cat
  • Lloc web: www.els4vents.cat

Finalitat

La finalitat del lloc web www.els4vents.cat és de caràcter informatiu i per a ús divulgatiu de l’activitat del centre de dia Els 4 vents.

A través d’aquest Avís Legal, es pretén regular l’accés i ús d’aquest lloc web, així com la relació entre el lloc web i els seus usuaris. Accedint a aquest lloc web s’accepten els següents termes i condicions:

  • L’accés a aquest lloc web és responsabilitat exclusiva dels usuaris. El simple accés a aquest lloc web no suposa entaular cap mena de relació comercial (ni de qualsevol altre tipus) entre Els 4 vents i l’usuari.
  • L’accés i la navegació en aquest lloc web suposa acceptar i conèixer els advertiments legals, condicions i termes d’ús contingudes en ella.

Contingut del lloc

Els continguts del lloc, incloent textos, gràfics, fotografies, marques, i més, són propietat d’Els 4 vents.

Per aquest motiu, no està permès copiar, reproduir, tornar a publicar, carregar, enviar, exposar públicament, codificar, traduir, transmetre ni distribuir de cap manera cap part ni contingut del lloc en cap altre mitjà de publicació o distribució sense el consentiment previ de Els 4 vents.

Ús del lloc

Queda prohibida la utilització d’enllaços profunds, page-scrape (extracció de dades), robots, spiders (aranyes) o altres dispositius automàtics, programes, algorismes, metodologies o processos manuals similars per a accedir, adquirir, copiar o fer un seguiment de part del lloc o el seu contingut amb la finalitat d’obtenir o intentar obtenir materials, documents o informació no disponible a través d’aquest. Els 4 vents es reserva el dret a prohibir qualsevol activitat d’aquesta naturalesa.

Per consegüent, no està permès l’ús del lloc ni del seu contingut amb finalitats il.legals o il.lícits segons aquestes condicions d’ús. De la mateixa manera, tampoc està permès encarregar la realització de cap activitat il·legal o que infringeixi els drets de Els 4 vents o de tercers.

Responsabilitat del lloc

Els 4 vents no pot garantir contingut lliure d’errors ni l’absència d’interrupcions en el servei web. S’esforçarà per corregir errors i assegurar el funcionament, però el lloc es proporciona segons disponibilitat.

Tota la informació publicada en el lloc web està subjecta a canvis sense previ avís. L’única manera de mostrar la seva disconformitat amb el lloc web i el seu contingut és abandonar l’ús del lloc www.els4vents.cat.

La renúncia de responsabilitat abasta danys, pèrdues o problemes causats per diversos factors com fallades en el funcionament, errors, interrupcions, virus, robatori, etc., i es pot aplicar a causes com negligència o violació de contracte.

Excepte on la llei ho prohibeixi, Els 4 vents no serà en cap cas responsable de danys indirectes, accidentals ni fortuïts encara que hagi tingut coneixement de la possibilitat que tals danys poguessin produir-se.

Incompliment de les condicions d'ús

ls 4 vents pot compartir les teves dades personals per a investigar l’ús del lloc o prendre accions legals contra interferències o danys als seus drets. Es reserva el dret de revelar dades per complir amb lleis, procediments judicials o sol·licituds governamentals.

Excepte on la llei ho prohibeixi, Els 4 vents no serà en cap cas responsable de danys indirectes, accidentals ni fortuïts, encara que hagi tingut coneixement de la possibilitat que tals danys poguessin produir-se.