El centre

El centre de dia els 4 vents, està situat a Sant Pere Molanta (Olèrdola) molt apropr de Vilafranca del Penèdes. Al nostre centre de dia, potenciem i estimulem les habilitats de cada persona d’acord amb les seves preferències, tot això en un ambient lúdic i acollidor. Això implica una participació activa per part dels usuaris/es, així com la planificació, desenvolupament i avaluació del procés d’atenció.

La nostra ubicació

Els 4 vents centre fotografia interior

El centre de dia els 4 vents, està situat a Sant Pere Molanta (Olèrdola), un poble tranquil d’aproximadament 700 habitants i, a més, envoltat de vinyes. Per aquest motiu, el nostre centre es converteix en un lloc ideal i tranquil per gaudir de la natura.

El centre està orientat als 4 vents, d’aquí el motiu del seu nom. A més, tots els espais disponibles són amplies estances sense barreres arquitectòniques que donen a l’exterior. Aquesta disposició, juntament amb els grans finestrals, aporten molta llum natural a les instal·lacions.

Per tot això i més fa que el nostre centre sigui una referència a tota la comarca del Penedès.

Les nostres instal·lacions

Gairebé 1.000m2 d’instal.lacions a peu pla, en una sola planta. A més, trobareu una àmplia sala polivalent totalment equipada amb menjador, televisors i xemeneies elèctriques. Això no és tot, ja que també hi ha una sala d’activitats i una sala de lectura, entre altres opcions disponibles. A més de tot això, hi ha 2 patis amb una zona d’hort i una altra zona de descans. En aquest espai exterior també trobareu una barbacoa, arbres fruiters i plantes aromàtiques, tot dissenyat per potenciar la seva autonomia.

Amb tot això, el centre ofereix un entorn adequat y, alhora, adaptat a les necessitats d’atenció i interessos de les persones de la tercera edat de forma personalitzada. A través d’aquest enfocament, es promociona l’autonomia personal i social, contribuint a mantenir les persones en el seu entorn personal i familiar en les millors condicions possibles.

centre els 4 vents pati exterior

El nostre servei

Els 4 vents centre fotografia interior

Donem suport a les famílies en l’atenció a les persones grans dependents. A més, potenciem i estimulem les habilitats de cada persona d’acord amb les seves preferències, tot això en un ambient lúdic i acollidor.

A més, apliquem el model ACP (model d’atenció centrada en la persona), el qual situa els nostres usuaris/es en el centre del procés d’atenció. Mitjançant aquest enfocament, es busca desenvolupar la seva màxima autonomia i actuar en consonància amb les seves preferències, necessitats, valors i desitjos. Això implica una participació activa per part dels usuaris/es, així com la planificació, desenvolupament i avaluació del procés d’atenció.

Descarrega el nostre pamflet informatiu

Benestar al servei de les famílies

Centre de dia Els 4 Vents

Vols visitar el nostre centre?

Tens algun dubte o necessites més informació sobre nosaltres o els nostres serveis? En aquest cas, et convidem a contactar amb Els 4 vents utilitzant el següent formulari web:

    De conformitat amb el Reglament d'UE 2016/679 i la LOPDGDD 3/2018, s'informa que les seves dades personals seran tractats de manera confidencial. La finalitat de les dades aquí informades seran utilitzades per a donar resposta, de forma personalitzada i individualitzada, a les sol·licituds d'informació i contactes sol·licitats. Pot exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició enviant un correu a info@els4vents.cat. Pot consultar més informació en la nostra pàgina de Política de Privacitat.

    Ademés, si ho prefereixes, també pots venir a visitar-nos al centre situat a Sant Pere de Molanta (Olèrdola – molt a prop de Vilafranca del Penedès):