Contracte municipal per al centre de dia Els 4 Vents

Carolina Marcet i l’Ajuntament d’Olèrdola formalitzen la signatura del contracte de concessió de l’edifici municipal “El Pàmpol” de Sant Pere de Molanta per a la creació d’un nou Centre de dia.

El nou centre de dia Els 4 Vents podrà acollir fins a 49 usuaris i donarà feina a un total d’11 persones. En aquest nou equipament hi podran accedir usuaris majors de 65 anys o amb algun tipus de discapacitat.

El nou espai, orientat als 4 vents (d’aquí el motiu del seu nom), comptarà amb gairebé 1.000m2 d’instal.lacions en una sola planta, amb la distribució de grans sales i dos patis (un d’ells destinat a l’hort). El centre ofereix un entorn adequat i, alhora, adaptat a les necessitats d’atenció i interessos de les persones de la tercera edat de forma personalitzada.

Els 4 vents signat contracte del centre de dia

Els usuaris del Centre de Dia Els 4 Vents podran gaudir dels següents serveis: tallers amb les famílies, fisioteràpia, podologia, perruqueria, cuina, transport adaptat, DEA, animació sociocultural, sortides programades, festes tradicionals, atenció espiritual i higiene personal.

Podeu escolar l’entrevista de Carolina Marcet i l’alcalde Lucas Ramirez a Ràdio Olèrdola fent clic al següent enllaç: escolta l’entrevista